Header Photo  
SIKKERHED MED OMTANKE  
   
 
 
  Om virksomheden

FreePORT Security beskæftiger sig med alle former for vagt. Herunder stationær vagt, runderende vagt, alarmudrykning, personbeskyttelse, eventvagt etc. Vagten kan udføres med eller uden hund.

Vi har markedets korteste udrykningstider ved alarmudrykninger, hvor vor gennemsnitstid ligger mellem 2 og 4 minutter.

Vi er totalleverandør i alarm- og overvågningsudstyr, lige fra små systemer, til store komplekse anlæg, og vi råder over de mest avancerede enheder og komponenter på markedet. Endvidere tilbyder vi at modernisere og vedligeholde eksisterende anlæg, samt at udbygge med yderligere features.

Vore specialister vejleder og samarbejder med virksomhedernes ansvarshavende om at finde den optimale løsning på vagt- og/eller overvågningsopgaven.

Vi betragter det som en af vores fornemmeste opgaver, at vore kunder kan kontakte os alle 24 timer i døgnet samtlige af årets dage, og at vi kan rykke ud øjeblikkeligt. Vi opsætter og monterer endvidere overvågningsudstyr på alle tider af døgnet, så dette kan foregå uden gene for vore kunder.

FreePORT Security yder desuden overvågning fra egen vagtcentral. Herfra overvåges og reageres på alle hændelser, lige fra ITV-overvågning til indbruds- og teknikalarmer. Kort sagt behandler vi alle typer af hændelser.

Vi iværksætter øjeblikkelig udrykning eller anden form for reaktion i tilfælde af uregelmæssigheder.

Overvågningen og behandlingen foretages af godkendte vagtfunktionærer.

Vi vejleder i, og udfører samtlige sikkerhedsopgaver der måtte forekomme.